torstai 6. tammikuuta 2011

Muuttohuumaa!

Tänään julkaistiin Hopeapajun uudet sivut osoitteessa www.illuusion.net/hopeapaju. Muuton myötä vaihtui tallin ulkoasu, sekä sivujen pääte .htm vaihtui päätteksi .php sivujen muuttuessa php-muotoon. Vihdoin ulkoasun vaihtaminenkin tulee olemaan helppoa, ilman tuskaa jokaisen hevosen sivujen päivittämistä erikseen uuteen ulkonäköön!

Tallin ulkoasun ja rakenteellisten muutosten lisäksi päätin myös vaihtaa oman nimimerkkini johonkin vähän ainutlaatuisempaan, nimimerkki Roosa kun on jotenkin vähän kasvoton: pelkästään (vihdoin auenneen) VRL:n jäsenlistasta löytyy kymmenen Roosaa. Uusi nimimerkkini tulee siis olemaan Rim, jolla minut tästä lähtien löytää niin hevostalli.netin foorumilta kuin VRL:n jäsenlistaltakin. Hopeapajussa nimimerkin muutos ei juuri vaikuta, tallin omistaja kun tunnetaan vieläkin nimellä Roosa.

Tässä lähiaikoina olisi (jälleen) tarkoitus myös uudistaa hieman tallin hevoskantaa, tällä kertaa lähinnä hankkimalla uusia hevosia. Talliin on jo saapunut uusi suomenhevosori, hurmaava kimo herra Haamutaikuri, mamman uusi kultapoika. Näillä näkymin olisi hakusessa myös toinen suvuton suokkiorhi, sekä ainakin yksi tamma, jonka nimi ja kuva (jonka aion itse taiteilla) ovat jo selkeinä päässäni. Näiden lisäksi myös jo pidempään omistuksessani ollut pitkäsukuinen suomenhevostamma Västerbyn Leima on muuttamassa talliin.

Kunnianhimoisena ja liikaa hevosia ja tekemistä hamstraavana harrastajana olen myös suunnitellut tallille uutta kasvatusrotua, suomalaista puoliveristä nimittäin. Kyseinen rotu ei onneksi vaatisi juuri ylimääräistä vaivaa, sillä lähtisin todennäköisesti kasvattamaan fwb-linjoja nykyisten puoliveristeni pohjalta, hankkien ehkä vain muutaman tilausvarsan. Myös täysiveristen käyttöä jalostuksessa olen kaavaillut, erityisesti englantilaisia laukkatäysverisiä kun löytyy reilusti omastakin takaa. Voisin melkeinpä kaikki laukkaurallaan epäonnistuneet orit siirtää Hopeapajuun puoliverijalostukseen käytettäviksi. Ehkä.

No, saa nähdä milloin käyvät nämäkin suunnitelmat toteen, mutta siihen asti voitte nauttia uudistuneesta Hopeapajun Kartanosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti